top of page
Image by Jack Van Hel
vuur van verlossing

De Kernreactor

Duik headfirst in deze unieke ervaring met de Kernreactor!

Graaf diep naar de kernwaarden die jou, je partner en jullie relatie definiëren. Elke bal staat voor een essentiële kernwaarde, van vertrouwen tot avontuur. Ontdek spelenderwijs waar de uitdagingen en de kracht van jullie relatie zit en op welke wijze je eventuele verschillen kunt inzetten ter versterking van jullie band. 

Dialoog Dôme

Enter the Dôme en ga mee op deze expeditie. Aan de hand van 7 puzzelstukken met verbindende kracht zal subtiel de geheime deur van jullie binnenwereld worden geopend.

We beloven je geen saaie reis, maar een kleurrijk avontuur vol onontdekte plekken van je eigen geest. Ontdek de verborgen schatten van verlangens en onthul de geheimen die schuilen in de diepere lagen van je bewustzijn. Elk stuk brengt jullie vernieuwd perspectief op jezelf en elkaar. 

de dialoog dome
de biecht

De Biecht

De Biecht onthult een opwindend spel voor hen die het aandurven elkaars heimelijke verlangens te verkennen. Deze beproeving gidst je langs de meest verborgen hoeken van je fantasie en brengt je vanaf daar naar nieuwe hoogten van intimiteit. In een veilige omgeving kun je met een gerust hart een confessie doen van al je passioneel wensen. Enkel jullie gezamenlijke verlangens zullen worden onthuld aan elkaar en voorzien in een passionele verrijking van jullie relatie.

Koesterkunst

Dit magische schilderij zal enkel aan de meest liefdevolle harten haar geheime symbolen tonen. Los het raadsel op, kraak de cryptex en ontgrendel je de schatkist van verborgen liefdestalen. Deze puzzel brengt jullie dichter bij de kern van jullie connectie en onthult de sleutel tot jullie unieke liefdesverhaal.

koesterkunst
koket kabinet

Het Koket Kabinet

Deze edele heer, toont jullie schoonheid keer op keer. In Het Koket Kabinet, is het buitengewone de norm en krijgt de essentie van schoonheid een diepgaande betekenis. Hier onthullen de spiegels op kunstzinnige wijze meer dan alleen de uiterlijke verschijning; ze openbaren de diepten van jullie innerlijke schoonheid en vernieuwen je roze bril. 

Luisterlust

Deze meeslepende audio ervaring verleidt en prikkelt al je zintuigen. Dit interactieve, licht erotische verhaal gaat verder dan rode oortjes alleen; het opent de deur naar een diepere verbinding tussen jou en je partner. 
Deze beleving speelt zich af op de grens van verleiding en jaloezie, hét ingrediënt voor innerlijke groei en spanning in een relatie. 

luisterlust
blauwe vlammen

Vuur van Verlossing

Elke stap die je zet, is er een weg van onenigheden en narigheid. Laat de magie van het spel jullie leiden naar een plek van zuivering en verlossing. Beleef het ultieme ritueel van transformatie, waarbij de vurige adem van de draak alles zuivert wat jullie relatie belemmert. Laat de last van het verleden achter je en omarm de vernieuwing die ontstaat wanneer jullie samen het vuur van verlossing ontsteken.

De Zevende Hemel

Ontdek een unieke manier van romantisch samenzijn in deze splinternieuwe 
POP-UP EXPERIENCE. Treed binnen in een betoverend decor waar ZEVEN bijzondere spelbelevingen op jullie wachten. Elk van deze met zorg ontworpen ervaringen is bedoeld om jullie band te versterken en de relatie te verrijken.

Laat je subtiel verleiden en zorg zo samen voor meer verbinding en intimiteit...
 

logo vonkx
Image by Ashin K Suresh

Getuigenissen

Robin & Fiep

4 jaar samen, 4 kinderen (samengesteld)

"We volgen VONKX al een tijdje en waren na de Box en de 24-uurs beleving benieuwd wat Evelien deze keer had gemaakt. Waar we enigszins verwend waren met de ervaring van het luxe weekend weg, heeft De Zevende Hemel ons zeker weten te verrassen. In een oud bankgebouw zijn 7 creatieve hoeken ingericht. Wij hebben er tot nu toe drie ervaren en zijn fan! Het is niet alleen leuk, bijzonder en tof om te doen maar heeft ook onze relatie zoveel inzichten gebracht!

BOEKEN

Wil je graag een of meer spelbelevingen ervaren? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Image by No Revisions

CONTACT

Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag. 
Wij zijn bereikbaar via info@vonkx.com en telefonisch op 085 1300 928.

logo vonkx
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page